Als je ooit een heteluchtballonvlucht hebt gezien, weet je dat het opwindend en verbluffend is om te kijken. Heteluchtballonnen bestaan uit lichter dan vrij stromend materiaal dan conventioneel vliegtuig en ze vliegen hoger om betere foto’s te maken. En ja, ze zijn adembenemend! Ze zijn een reis van onvervalste sereniteit onderbroken met spectaculaire stunts en feats of acrobatics. Dit artikel geeft u alle basisprincipes om te leren hoe u een ballonvlucht kunt prijs geven.

Heteluchtballonvlucht als Event

Heet luchtballonvluchten duren over het algemeen van tien tot vijfentwintig uur, afhankelijk van of de ballonvluchttijd een uur dertig minuten of honderdvijfenveertig minuten is. De meeste luchtballonvluchten binnen een uur van de vluchttijd kunnen alleen twee mensen dragen, maar tijdens de nachturen kunnen ballonvluchten tot zes personen dragen. Over het algemeen zijn hete ballonvliegprijzen meestal de hoogste tijdens de late avonden en de vroege ochtenden. Vraag zoals altijd een lokale agent wanneer de beste tijd om te vliegen voor uw evenement is.

Het gewicht van een ballon hangt af van de grootte en het type brandstof dat het aan het voeden. Als je echt hoog wilt, dan moet je kijken naar het gebruik van heliumgas, wat erg bokseloos is en de ballon vrij kan drijven. Als u echter voor elke tijd van plan bent, moet u kiezen voor de minder dure, hoogwaardige modellen die ofwel stikstofkoolstofdioxide of een combinatie van beide gassen gebruiken. Voor ballonvaren binnen een dag, in het algemeen, het gewicht van de passagiers mogen niet hoger zijn dan vijfenzeventig kilo, en het maximale bereik mag niet hoger zijn dan drieduizend voet. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen op de regel.

Om te genieten van een heteluchtballonvlucht, is het weer van cruciaal belang.

De pilot moet ervoor zorgen dat de ballonnenvleugels onder een hoek van ongeveer vijfenveertig graden worden geplaatst, met het einde van het touw in de directe lijn met de pilotenvoeten. Ervaren ballonpiloten zullen opmerken dat zelfs kleine windvariaties kunnen leiden tot ballonvarende problemen, zoals de ballon die nat wordt, waardoor de piloot de controle verliest. Het is belangrijk dat iedereen die betrokken is bij de heteluchtballonvaring, van de passagier tot de piloot, een reddingsvest draag om dit voorkomen te voorkomen. Ballonvaart reserveren?

Weersomstandigheden tijdens de daadwerkelijke vlucht zelf zijn erg belangrijk. Balloonpiloten moeten speciale aandacht vinden om de ballon niet te ver uit elkaar te zetten, omdat dit kan ertoe leiden dat het onbeheersbaar is. Piloten moeten ook voorzichtig zijn om de bedieningselementen niet te veel aan te raken totdat de ballon de vereiste landingshoogte bereikt, die meestal driehonderd voet boven het maaiveld is. De minimale veilige hoogte ligt op ongeveer tien mijl en de meeste ballonpiloten zullen passagiers adviseren om weg te blijven van dat gebied totdat ze het hebben bereikt. Als er echter een ballon met succes landt, maken de piloten vaak een extra landing om te zien of de passagiers erin slaagden om het op de grond te halen.

Wanneer een ballonvlucht landt, kan de piloot enkele van de passagiers toestaan om te vertrekken, vooral als hij of zij een zeer lange vlucht heeft. Passagiers die voor de eerste keer een ballonrit aan boord zouden moeten verwachten dat ze de hele vlucht in de lucht doorbrengen en binnen één tot twee uur naar de grond worden gebracht. Als een ballonrit uw idee is van een fantastische vakantie, wilt u misschien online controleren op beschikbare tijden in uw regio. Mogelijk wilt u ook contact opnemen met uw lokale provincie om erachter te komen wanneer de dichtstbijzijnde luchthaven is, zodat u uw reis dienovereenkomstig kunt plannen.

Heteluchtballonvlucht als Event

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *