Denk aan een communiefeest en in éénzelfde adem volgt . Toch zijn springkastelen al lang niet meer de oplossing om enkel een communiefeest naar een hoger niveau te tillen. Verjaardagen, babyborrels, opendeurdagen, bedrijfsfeesten, housewarmings, wijkfeesten, een spontane zomerbarbecue met familie of vrienden,…Élke gelegenheid is goed om onze kinderen op een actieve én interactieve manier de dag van hun leven te bezorgen! Bij Koning Springkasteel kan u steeds terecht voor de huur van – Springkasteel huren in Turnhout, Beerse, Ravels, Merksplas..

** apenparadijs, happiehap, krokostad, gorillabos, prinsessenkasteel, safari, voetbal, dinoworld . EEN Springkasteel huren in ASSE, MERCHTEM, OPWIJK, TERNAT & omstreken? Wil je een springkasteel huren, dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Ruime keuze uit diverse springkastelen. We leveren in een straal van 15 km rond Mollem ( m.

Springkasteel Voetbal

er komen geen extra transportkosten bij op de prijs geleverd en geplaatst). Bv: een springkasteel huren te mollem, asse, meise, wemmel, ternat, opwijk, merchtem, affligem,….: levering inbegrepen. Uiteraard leveren wij ook buiten deze regio maar dan komen er nog transportkosten bij. Vraag vrijblijvend een offerte aan..

Fijn dat u de weg naar onze website heeft gevonden! Wij zijn een jong en energiek bedrijf en staan vol enthousiasme voor u klaar. Graag geven wij u alle troeven in handen opdat u zorgeloos kan genieten van een gezellig samenzijn met uw kinderen, familie, vrienden en kennissen. Viert u een verjaardag, een geboorte, een jubileum, een communie, een straatfeest,. (Springkastelen join & jump).

Straatbarbeque

Om uw feest of event compleet te maken bieden wij u ook professionele tenten – met of zonder verlichting en/of verwarming – en stoelen & tafels aan. Deze kan u, naargelang uw voorkeur, komen halen of worden door ons bij u geplaatst. verjaardagscadeau. Wij leveren gratis in de zeer ruime omgeving van Vilvoorde – Mechelen.

We staan erop u voldoende te informeren over ons aanbod zodat uw feest of evenement volledig aan uw verwachtingen voldoet. springkasteel huren Tessenderlo. Speelse springgroeten, De Springmuis .

Unicorn Verjaardagsfeest

De attractie waar de kinderen zich kunnen uitleven op een mini quad van 50 cc. Racen met een echte quad is fun verzekerd !! Zaakvoerder Dirk Leysen was vroeger zelf quadrijder en wou zijn passie aanleren aan andere kinderen. Een veilig opblaasbaar circuit, 4 mini-quads en 2 instructeurs en je hebt een attractie die je kinderen niet snel zullen vergeten.

We verhuren hindernisbanen, spelkussens, slides en gewone springkastelen. Een gewoon springkasteel heeft geen obstakels en is overdekt, zodat de kinderen ook bij minder goed weer naar hartelust kunnen springen en spelen! Spelkussens zijn springkastelen waarvan het thema een spel is. U kan ze prima inzetten als aanvulling op een sportdag of een familiefeest.

Springkasteel Huren – Tentenverhuur En Verhuur

Kortom kan u van elk feest een succes maken door het huren van een springkasteel. Met meer dan 20 jaar ervaring kiest u bij ons voor kwaliteit, veiligheid en vooral plezier. Zou u graag één of meerdere springkastelen huren? Neem dan spoedig contact op met ons! .

springkasteel huren, Springkasteel te huur, 70 euro per dag, 100 euro voor een midweek van maandag tot vrijdagavond, 100 euro voor een weekend van zate, Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden € 70,0014 mei. ’21 Peer14 mei. ’21. springkasteel huren geel.

Stretchtent huren

Een stretchtent is beschikbaar in wit of zandkleur. De bijhorende palen zijn steeds eucalyptus. Onze tenten hebben oneindig veel mogelijkheden. U heeft de keuze om een of meer van de onderstaande opties met elkaar te combineren, én elk van onze tenten kunnen aan een muur aangesloten worden. Een stretchtent is waterdicht en bestand tegen sterke wind. Ze bieden bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Bovendien zijn de tenten brandveilig en niet ontvlambaar.