Organiseer ballonvaarten en feesten in de meest verbazingwekkende schilderachtige locaties over de hele wereld. Geniet van de sensatie van een solo ballonvaart of de opwinding van ballonvaarten met een groep samen. Ervaar het adembenemende uitzicht op bergen, zeegezichten, valleien en landschappen aan de oceaan met een ballonvaart. Combineer uw evenement met lokaal entertainment en eten om een onvergetelijke ervaring te creëren voor iedereen die aanwezig is. Plan speciale ballonevenementen voor alle leeftijden en interesses met korting op ballonprijzen op het internet.

Prijzen ballonvaart

Geniet van een ballonvaart over het Engelse platteland tijdens een heteluchtballonfestival dat elke augustusmiddag op zondagochtend wordt gehouden. De Balloon Fiesta in Eden Rock Park is een fantastische manier om je voor te bereiden op de ballonvaart en de spannende anticipatie van de ballonvaart zelf. Tijdens het festival lanceren ballonvaarders hun heteluchtballonnen in de lucht en zweven ze sierlijk boven het omringende landschap. Het is een fantastische ervaring die men zich nog jaren zal herinneren. De hele familie wordt aangemoedigd om deel te nemen aan het Balloon Fiesta, zodat de kinderen de kans krijgen om te genieten van de vroege ochtendzon, een favoriete traktatie, terwijl anderen zich overgeven aan de activiteiten rond de heteluchtballon. Het festival is ook een prachtige manier om de hele familie kennis te laten maken met de wonderen van Eden Rock en de omliggende landschappelijke schoonheid van Worthing.

Geniet van een luchtballonvaart op een prachtig Engels eiland op het platteland, zoals St. Mary’s Island of Harwich. Geniet van het adembenemende uitzicht op de Engelse kust en het prachtige landschap van St. Mary’s Island, een klein onafhankelijk eiland voor de kust van Norfolk, Engeland. Het eiland werd opgericht als verdediging tegen binnenvallende vijandelijke troepen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Nu is het een populaire toeristische bestemming en een favoriet onder toeristen en vakantiegangers. Als u een reis naar het Engelse platteland plant, zijn er verschillende evenementen die u kunt overwegen, waaronder: de St. Mary’s Ballonvaart prijs

De St. Mary’s ballonvaart kost veertig dollar per stuk en is inbegrepen bij de toegang tot het hele festival. Een andere populaire attractie is de “hetelucht ballonvaart” in Worthing. U kunt genieten van veertig minuten hete lucht ballonvluchten over het Engelse platteland. Deze vluchten worden uitgevoerd door een piloot en zijn geschikt voor zowel jong als oud. Er zijn ook een verscheidenheid aan andere tochten, zoals: ballonvaarten in Devon, tochten naar het beroemde Nationale Park van het graafschap, en dagtochten naar Exmoor en Waveney.

Wanneer u een vlucht maakt met de St. Mary’s ballonvaart, komt u veilig aan op het vliegveld. Nadat u al uw souvenirs hebt verzameld, wordt u naar de wachtende bus geleid. Wanneer u aan uw vlucht begint, zal de piloot u meedelen dat de weersomstandigheden ideaal zijn om te vliegen. De hele vlucht zal ongeveer een uur en tien minuten duren. Zodra u geland bent, wordt u welkom geheten in de vertrekhal. U kunt de plaatselijke cafés bezoeken voordat u terugkeert naar de luchthaven.

Organisatoren en deelnemers moeten er rekening mee houden dat de St. Mary’s ballonvaart in Worthing niet is inbegrepen in de officiële St. Mary’s Day festiviteiten. Hoewel de organisatoren hiervan op de hoogte zijn, heeft de St. Patrick’s Day viering voorrang op de ballonvaart. De viering is ontworpen om de mensen in het gebied een middel te geven om de vreugde van de lente te vieren terwijl zij genieten van prachtige bezienswaardigheden en unieke ervaringen. Als u van plan bent een reis naar Worthing, zult u zeker willen ervoor zorgen dat u ten minste een (of meer) van deze hete lucht ballonnen in uw reisschema op te nemen.

Alles over ballonvaren via onze website

Meer weten over de mogelijkheden van een ballonvlucht in Antwerpen, wil je boeken of een cadeaubon aanvragen? Geef ons dan zeker een seintje. We beantwoorden met plezier alle vragen en staan garant voor een onvergetelijke luchtballonvaart in Antwerpen. Check: ballonvaart-antwerpen.be

Prijzen ballonvaart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *